• info@trianta-assen.nl
  • biljarten
  • assen
  • trianta

Voorwedstrijden Bandstoten 5e klas - Jakob Pomp doet goed mee

Gepubliceerd op 10 oktober 2018 om 10:48

Biljarter Jakob Pomp doet het niet onaardig in de race naar een plaatsje in de districtsfinale Bandstoten 5e klas. Tijdens de eerste wedstrijdavond van de voorwedstrijden wist Jakob in Veendam 2 van de 4 gespeelde partijen te winnen.

 

 

 

Gezien het gespeelde moyenne zijn de eerste drie heren aardig aan elkaar gewaagd. Er staan nu 3 spelers op 4 matchpunten met echt een minimum verschil in moyenne.  Assenaar Hein Gankema (Bellevue) staat nu aan de leiding met het moyenne van 0,69, terwijl Martin Eleveld (A&O) als goede tweede (moy. 0,68) staat. "Pompie" staat nu derde met het moyenne van 0,67. De andere meespelende deelnemers schijnen "er niet toe te doen" want ze hebben allen nog geen wedstrijdpunten. Wellicht bewaren zij hun magische spel voor de tweede ronde van de voorwedstrijden, die op dinsdag 16 oktober zal worden gespeeld.

Jakob zal nog wel aardig aan de bak moeten want de spoeling in deze klasse is erg dun. Er zijn maar liefst 7 poules waarin zo'n kleine 45 spelers graag laten zien dat ze finale waardig zijn.

We wensen Jakob volgende week heel veel plezier en succes.

 


«   »