info@trianta-assen.nl

Home » Gemengd kader - Rob Bakker Districtskampioen

Gemengd kader - Rob Bakker Districtskampioen

Gepubliceerd op 23 februari 2020 om 17:52

In het weekend 22 en 23 februari 2020 is geschiedenis geschreven door Rob Bakker: kampioen in de Districtsfinale Gemengd kader.

Met niet de minste tegenstanders op papier heeft Rob het bij De Harmonie in Winschoten voor elkaar gekregen om dit kampioenschap binnen te slepen. Hij behaalde 8 matchpunten die hij vergaarde tegen Martin Boomkens, Wubbo Haaijer, Folke Spakman, Alexander van Zanten en Rene Remerie. Details over de gespeelde wedstrijden ontbreken.

 

Een prima prestatie voor Rob, die het moyenne van 11,682 speelde terwijl het toernooi moyenne daar een fractie boven zat.

Het hoogste moyenne van het toernooi van 16,854 werd behaald door Folke Spakman. Spakman zette ook de hoogste serie van 105 caramboles op het scorebord.  

 

Met deze geweldige prestatie resultaat mag Rob deelnemen aan de Gewestelijke finales gemengd kader, welke op 9 en 10 mei 2020 worden gespeeld in Winschoten. 

Trianta feliciteert Rob met dit fantastische resultaat waarvoor hij zo hard getraind heeft. Uiteraard wensen we hem ook heel veel succes in de Gewestelijke finale.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.