• info@trianta-assen.nl
  • biljarten
  • assen
  • trianta

Vw Bandstoten 3e klas, Jakob Pomp speelt bij Biljartschool.nl en wordt 4e in poule

Gepubliceerd op 19 maart 2022 om 10:38

Op de donderdagen 10 en 17 maart mag Jakob Pomp kan weer aantreden bij voorwedstrijden.  Dit keer is het deelname aan de 3e klas Bandstoten, de organiserende vereniging is Biljartschool.nl.

 

Deze voorwedstrijden stonden al in november/december 2021 op de agenda maar moesten door Coronamaatregelen worden uitgesteld.

In Groep A zijn 8 spelers ingedeeld die de keu's met elkaar zullen kruisen. Gezien de aanvangsmoyennes lopen deze spelers niet zover uiteen, er is een speler die bij aanvang van de voorwedstrijden een wat lager Moyenne heeft. Er zijn maar liefst 8 groepen in deze klasse, dus er zal goed gepresteerd moeten worden om de finale te behalen. De moyennes in deze klasse open van 0 tot 1,00 en de te maken caramboles variëren van minimaal 15 tot maximaal 30.

 

We zullen de verrichtingen van Jakob op de voet volgen en in deze column zo goed mogelijk verslag uitbrengen.

 

 

Met 4 wedstrijdpunten uit 4 partijen wist Jakob Pomp zich niet te plaatsen voor de districtsfinale bandstoten 3e klas. Het was een spannende poule bij biljartschool.nl in Assen. Bij het ingaan van de laatste wedstrijdronde stonden er nog 4 spelers op 4 punten. Helaas lukte het Jakob niet om deze laatste partij naar winst te brengen en moest hij dus genoegen nemen met de vierde plaats.  

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.