VW Driebanden 1e klas - Gert Oosten in poule A nog niet in vorm

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 om 09:49

Op de maandagen 9 en 16 oktober 2023 organiseert biljartclub ABC de voorwedstrijden Driebanden 1e klas.

De aanvangsmoyennes van het driebandenspel zijn met ingang van dit seizen gewijzigd. De ondergrens om in deze klasse te mogen spelen is 0,6. Het aantal te maken caramboles is 30 in maximaal 60 beurten. Er worden per avond 2 partijen per spelers gespeeld.

 

Dat is wat er voor de spelers te wachten staat voor de spelers in de beide poules van deze klasse. Ook Gert Oosten heeft zich op basis van de resultaten van het vorig seizoen kunnen handhaven en zal weer van goede huize moeten komen om dit niveau weer te kunnen halen.

De scores zijn te volgen op KNBB Live-score

 

Gert Oosten niet al te sterk bij voorwedstrijden Driebanden 1e klas

Op de maandagen 9 en 16 ooktober werden door ABC'08 de voorwedstrijden Driebanden 1e klas georganiseerd. Voor Gert Oosten leverde dit een halve degradatie op. De Assenaar is nog steeds niet in goede doen na de zomer waarin hij door gezondheidsredenen weinig aan oefenen en trainen is toegekomen. Met het moyenne 0,429 was hij de laagste in deze poule.

 

 

De uitslagen van beide poules in de 1e klasse wijzen uit dat maar liefst 9 van de 15 deelnemers een halve degradatie mochten ontvangen. Het aanvangsmoyenne in deze klasse met ngang van dit seizoen verhoogd van 0,55 naar 0,6.