Play-offs Kaderteam ABC'08

Gepubliceerd op 11 april 2017 om 08:30

Biljartcentrum gesloten voor trainingen

Op Zaterdag 22 april a.s. speelt het kaderteam “AutoInkoop Noord/ ABC’08om 9.30 uur de play-offs van de competitie in de biljartzaal aan de Bremstraat.

Aan zullen treden de teams van:

  • De Friesche Club
  • C. Gorredijk en
  • AutoInkoop Noord/ ABC’08

Het Kaderteam van ABC'08 eindigde op de 2e plaats in de competitie. Dit geeft recht de play-offs. Op de 3e plaats kwam Gorredijk (1e man: Manneke Noya) en De Friesche Club (1e man: Geert Popma) is 4e geworden.

Op zaterdag 22 april zullen de play-offs tegen deze teams bij aan de Bremstraat 16 in Assen worden gespeeld. De winnaar hiervan gaat door naar de halve finale op 6 en 7 mei.

Er zal gespeeld worden op 4 tafels (1, 2, 4 en 6?) en ABC zal aantreden met de vaste basisopstelling:
Alexander van Zanten
Peter Schuitema
Folke Spakman
Wubbo Haaijer

Dit wordt vast een prachtige happening met een volle zaal, zeker een aanrader voor alle biljartliefhebbers om vlak voor het einde van dit seizoen nog één keer te gaan genieten van het mooie kaderspel tijdens de play-offs tussen de 3 beste teams van het Noorden, waarbij de spelers gegarandeerd hun uiterste best zullen doen om een plaats in de halve
finale van Nederland te bemachtigen!!!

 

De biljarters die gebruik maken  van de mogelijkheid om op zaterdagochtend te trainen, dienen er rekening mee te houden dat op deze zaterdagochtend de zaal niet kan worden gebruikt door de reguliere zaterdagochtend trainingen. Uiteraard mogen de wedstrijden wel worden bezocht.