Spek de clubkas, doe mee!!!

Gepubliceerd op 24 juli 2017 om 10:02

Rabobank clubactie

De Rabobank heeft weer een Clubkas actie. Ben je lid van de Rabobank dan krijg je binnen kort bericht dat je een stem kan uitbrengen.

“Ben je bij de Rabobank”, maar ben je geen LID van deze bank meld je dan daarvoor GRATIS aan, pas dan krijg je stemrecht. DOE DIT NU,  VOOR 1 AUGUSTUS!

Als iedereen op Trianta stemt dan verdienen we er wellicht nog een paar centen mee, altijd leuk toch?

Zie hier onder voor meer info:

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Na het uitbrengen van de stemmen wordt het beschikbare bedrag naar rato verdeeld (met een maximum van € 5.000,-).

Let op alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid.

Tot 1 augustus kan je gratis lid worden om mee te kunnen stemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via: www.rabobank.nl/assen-nd onder het kopje lidmaatschap.

Leden kunnen dan van 3 t/m 18 oktober een stem uitbrengen op de vereniging welke ze een warm hart toedragen, we hopen natuurlijk dat jullie op Trianta willen stemmen!