Voorwedstrijden gemengd Kader - Rob Bakker niet op dreef

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 08:33

Tijdens de voorwedstrijden Gemengd Kader 38/2, welke op maandagavond 29 oktober in het Biljartcentrum Vredeveld werd gespeeld, is het Rob Bakker niet gegeven om zijn favoriete spelletje te spelen zoals hij het wilde.

Na twee gespeelde partijen staat Rob op de 5e positie.

Voor biljartliefhebbers was het een leuke avond. De kaderspelers zijn namelijk niet zo heel vaak in actie te zien. Het vaak zo subtiele spel werd met name door Martin Boomkens, Wubbo Haaijer en Berend Eerens vertoond. Fantastische series met heel fijn gespeelde repeteerballetjes. Wubbo Haaijer maakte de hoogste serie van 81 caramboles.

De door Trianta georganiseerde voorwedstrijden zijn een "try-out" in het gemengd kader. Zes spelers in een poule, kaderspel 38/2 klasse 2 en 3. De spelers die uitkomen in klasse 3 mogen 150 caramboles maken, de 2e klas spelers maken er 200 stuks.

Voor Rob Bakker verliep de avond wat minder leuk. Het wilde hem maar niet lukken om "in zijn spel" te komen en kon het favoriete spelletje "op-de-kop-van-de-tafel" maar niet voor elkaar krijgen. Beide partijen werden niet gewonnen en het  gespeelde moyenne van 6,86 geeft ook duidelijk aan dat het niveau een tandje te laag lag.

Hopelijk speelt Rob op 12 november 2018 wat beter en kan hij zijn moyenne nog wat opvijzelen.

Publieke belangstelling is natuurlijk ook van harte welkom .