Johan Warries speelt vw Driebanden 3e kl

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 om 09:51

Ook de tweede wedstrijdavond verliep voor Johan Warries wat minder dan verwacht.

Toch wist hij wel 2 partijen te winnen en zijn moyenne iets op te schroeven naar 0,198.

 

 

De tweede wedstrijdavond was in het biljartcentrum Vredeveld iets behaaglijker dan de eerste. De temperatuur buiten werd iets draaglijk voor de biljarters en dat had zijn weerslag op het spel. Johan Warries sprokkelde toch nog 4 matchpunten bij elkaar, die hij op de eerste wedstrijdavond niet kon verzamelen. Met deze winst wist Johan ook zijn moyenne omhoog te schroeven van 0,164 naar 0,198.

Klaas Gorter werd in deze poule eerste, gevolgd door Marcel Suiding. Beide heren kwamen hiermee niet in aanmerking voor promotie naar de 2e klasse, terwijl de derde in de rij dit wel deed. Hein Meijerink speelde 0,361 en dat is net boven de ondergrens van de hoger gelegen klasse.

 

--- Wat vooraf ging ---

Voor Johan verliep de avond niet al te best maar dat zal ongetwijfeld aan de warmte gelegen hebben. In het tropische centrum wist Johan geen van de drie gespeelde wedstrijden te winnen. Hij stat nu met een moyenne van 0,164 op de een na laatste plaats die door Bertus Korver wordt bezet (0,198).

Bovenaan de ranglijst staat na de eerste avond Heim Meijrink uit Vries. Hij heeft nu 6 punten en zijn moyenne is 0,450. De man van Bellevue uit Assen, Marcel Suiding neemt ook met 6 matchpunten de 2e plaats in. Hij speelde het moyenne van 0,358. ABC-er Berend Slink won 2 van de 3 partijen en staat op de 3e positie met het moyenne van 0,315.Daarna volgen Klaas Goerte, Fred Stok en Roel Huizingh.

Op maandag 2 augustus zulen deze mannen opnieuw proberen om wat leuke driebanders uit de hoge hoed te toveren. Aanvang 19:00 uur.