Voorwedstrijden 3e klas Driebanden - Johan Warries 3e in poule

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 14:53

Johan Warries blij met derde plaats in poule.

Tijdens de eerste voorwedstrijden die onder auspiciën van de KNBB district Groningen Drenthe is het Johan Warries gelukt om de derde plaats in de poule te bemachtigen.

Deze derde positie had Johan al na de eerste wedstrijdavond, toen stonden na 3 gespeelde partijen de eerste 4 spelers op 4 punten en de andere allemaal op 2 punten. 

Na de eerste wedstrijdronde op de 2e wedstrijdavond stonden alle spelers op 4 punten. Dat beloofde dus een mooie spannende poule te worden.

Aan het eind van de avond pronkte K. Schurer met 8 uit 6 op de eerste plaats. Met een mooi moyenne van 0,44 zal hij rechtstreeks promoveren naar de 2e klasse. Nummer 2 in de poule met 6 matchpunten werd R. Eissen (moy. 0,30) en Johan Warries (ook met 6 punten) op de 3e positie. Een mooi resultaat voor de Smildiger, die wat goed te maken had ten opzichte van vorig jaar. Toen ging het aanzienlijk minder goed met hem en het is fijn om te zien dat er progressie in zijn spel zit.  

 

Natuurlijk blijft vooreerst de vraag of Johan hiermee deelname aan de  districtsfinale haalt. Dat is natuurlijk afhankelijk van de resultaten uit de andere poules maar met 6 behaalde matchpunten en een redelijk laag moyenne van 0,26 zal dat naar verwachting behoorlijk moeilijk gaan worden. We wachten even af..........

  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.