VW 1e klas Bandstoten - Willem Hobers speelt redelijk steady

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 14:06

Na de officiële wedstrijden in de discipline Libre volgt het Bandstoten.

Willem Hobers speelt daarin in de 1e klas en mag het in ons eigen biljartcentrum proberen om een plaatsje bij de beste 8 van deze klasse te verwerven.

De wedstrijden worden georganiseerd door Trianta op 30 januari en 6 februari 2023 in de Bremstraat in Assen. In de poule G van deze klasse staan nog maar "slechts" 4 deelnemers. We nemen aan dat deze poule nog wel wordt aangevuld.

Het aantal caramboles wat de heren biljarters moeten produceren is 55 in maximaal 50 beurten. Er worden 6 voorwedstrijden per speler gespeeld.

We wensen Willem heel veel plezier en succes en zullen zijn resultaten op deze site publiceren. Natuurlijk is dit ook te volgen op KNBB Live-score.

Tijdens de eerste wedstrijdavond van de  voorwedstrijden 1e klas Bandstoten is het Willem Hobers gelukt om 3 wedstrijdpunten te behalen. De 1e partij verloor hij van Rens Penninx. De mooi gelijk opgaande partij tegen Martin Woldman werd in remise omgezet en de 3e en laatste pot van de avond, werd gewonnen van Harrie Ploeger. Hobers taat nu tijdelijk op de 3e plaats van de poule.

Op maandag 6 februari wordt de 2e wedstrijdavond gespeeld in biljartcentrum Vredeveld.