Leuke spelvorm tijdens vrije speelavond

Gepubliceerd op 23 december 2022 om 13:34

De laatste avond voor Kerst is bij Trianta altijd een spelletjesavond, waarbij de activiteitencomissie altijd leuke biljartspellen bedenkt. Dit keer werden de mannen bijgestaan door Edwin van der Westen, die een leuke spelvariant had bedacht.

 

De 18 aanwezige deelnemer waren vol fanatisme bezig om zo goed mogelijk te scoren. In deze spelvorm diende elke speler een librebal, een bandstootbal en een driebander te spelen. Gedurende 25 minuten konden drie spelers aan elke tafel, zoveel mogelijk punten verzamelen. Verdeeld in 7 ronden werden per speelronde van tafel en spelvariant gewisseld. 

De organisatie vod het zelf een zeer geslaagde avond, waarbij ze hebben genoten van het enthousiasme en gemopper van iedereen en uiteraard ook de goede voorziening van achter de bar. De biljarters werden met deze spelvariant gigantisch uit de comfortzone getrokken.

Zo kwam men tot een bepaalde score die uiteindelijk de volgende eindstand als uitslag tot gevolg had. De commissie reikte aan de nummers 3 en laatst een leuk prijsje uit en werd bedankt (Edwin ook) voor de organisatie.