Help Silvijn op weg in zijn rolstoelbus

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 16:10

Een berichtje wat niet veel met biljarten te maken heeft maar toch wel aandacht verdient. En toch heeft het ook weer wel iets met biljarten te maken want Silvijn is de zoon van Rieko van der Zande, lid van onze zustervereniging Bellevue'66.  

De 6-jarige Silvijn kan op dit moment bijna nergens naar toe omdat er geen aangepast vervoer is. De ouders hebben zelf een deel voor aanschaf van de rolstoelbus gespaard, de gemeente helpt een mooi stukje op weg en nu komen ze nog een gedeelte tekort. Het zou toch moeten kunnen om dat deel uit de samenleving bijeen te harken. Vele kleintjes maken veel mogelijk! Kleine moeite, groot plezier.

 

Op de crowdfundingcampagne voor Silvijn, is te lezen dat deze dappere jongen, toen hij vier maanden oud was een levensreddende reanimatie heeft ondergaan. Deze ingrijpende gebeurtenis heeft geleid tot ernstig hersenletsel en heeft Silvijn gemaakt tot een stralende zesjarige met een ernstige meervoudige beperking. Ondanks deze uitdagingen blijft Silvijn een vrolijke jongen.

 

Deze crowdfundingcampagne heeft als doel om Silvijn en zijn ouders Rieko en Reanne te ondersteunen bij de aanschaf van een rolstoelbus, waardoor zij samen meer mobiliteit, vrijheid en de mogelijkheid om van het leven te genieten kunnen ervaren. Jouw bijdrage maakt direct verschil in het leven van Silvijn en het jonge gezin. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze hartverwarmende missie.

Geef en help het doel voor Silvijn te halen!!! Alle kleine beetjes helpen.....