Willem Hobers tweede in poule bij voorwedstrijden

Gepubliceerd op 24 januari 2017 om 00:00

3e klas Bandstoten

Bandstoter Willem Hobers is erin geslaagd de tweede plaats in deze poule van de derde klasse bandstoten te behalen. In het biljsrtcentrum Vredeveld ging Willem vorige week goed van start door alle drie partijen te winnen. Maandagavond leek het er helemaal de andere kant op te gaan: de Roldenaar had te weinig vertrouwen in zichzelf waardoor zijn spel onrustig werd. Willem wist de beide eerste psartijen niet te winnen en daardoor kwam Rob Elzenaar (ABC) al snel op de ranglijst langszij. Ook Derk Jan Tepper (Biljartschool.nl) wist hem te passeren. Door deze gang van zaken dreigde Willem de laatste partij tegen invaller Rein Wildeman ook nog te verliezen, maar dat was zijn eer te na. Na een grote achterstand te hebben weg gewerkt, ging hij "er-op-en-erover", maakte pardoes de partij met een serie van 14 uit.

Met deze laatste winstpartij sprokkelde Willem de tweede plaats weer terug. Of hij met 8 matchpunten en een moyenne van 1, 67 genoeg heeft voor een finale plaats valt zwaar te betwijfen. De resultaten van de andere poules zijn hiervoor van groot belang. Wij zullen u hier op de hoogte houden van de beste acht spelers die zich dan finalisten mogen noemen.

 

uitslag3eklband-1.jpg

- eerder bericht -

Tijdens de eertste speelronde heeft Willem Hobers de kopposaitie gepakt. Met 6 matchpunten uit 3 wedstrijden, staat hij gelijk met ABC-er Rob Elzenaar

Volgende week maandag (23 januari) wordt de volgende ronde gespeeld in ons biljartcentrum.

We wensen Willem daarbij heel veel succes en hopen van harte dat hj zich de districtsfinale in kan spelen.

 IMG-20170116-WA0000.jpg

- eerder bericht -

Triantalid Willem Hobers zal in ons eigen biljartcentrum deelnemen aan de voorwedstrijden 3e klas Bandstoten. Willem ontving de uitnodiging van zusterclub ABC'08. Met deze deelname doet Willem een gooi naar plaatsijng in de districtsfinale. Dat zal geen gemakkelijke klus worden want er zijn maar liefst 9 poules in deze klasse. Dat betekent dat er meer dan 70 biljarters azen op een plekje bij de eerste acht. 

De te maken caramboles in deze klasse is 55 en de moyennes lopen van 1,50 tot 2,30.

De speel data’s zijn op maandag 16 Januari en 23 Januari 2017 en de aanvangstijden op beide avonden 19.00 uur.

Van het verloop van de avonden houden we u via deze site op de hoogte.

De spelers:

VER.

NAAM

PLAATS

Trianta

Hobers Willem .W

Rolde

Asser Biljart Club ‘08

Wildeman Rein .R

Assen

 Biljartschool.nl

Kienecker Bertus.B

Assen

Asser Biljart Club ‘08

Elzenaar Rob .R

Assen

 

Biljartschool.nl

 

Tepper Derk Jan .DJ

Assen

Asser Biljart Club ‘08

Woppenkamp Fre .F

Assen

 

Uiteraard wensen we willen heel veel succes bij deze wedstrijden.