Vrolijke Flip Dirksen op 98 jarige leeftijd overleden

Gepubliceerd op 1 januari 2018 om 11:35

Oudste lid Trianta in slaap overleden

Op 28 december 2017, vlak voor de jaarwisseling, is Flip Dirksen vredig in slaap gevallen en niet meer wakker geworden.

De familie is dankbaar voor wat Flip heeft betekend in hun leven en dat is biljartclub Trianta ook. Ook al liet Flip's gezondheid het helaas voor hem de laatste 3 jaren niet meer toe om zijn geliefde sport uit te oefenen.

Flip is ruim 25 jaar lid van onze club geweest en hij droeg Trianta dan ook een warm hart toe vertelde de familie.

Het was altijd lachen en vrolijkheid wanneer vrolijke Flip in het biljartcentrum aan de Bremstraat binnen kwam. Even ondeugend als vrolijk en vaak een anekdote uit het verleden vertellen. Hoe ellendig de belevenis ook geweest is, Flip maakte er altijd wel weer een positief verhaal van. 

Zelfs tot het laatste moment van zijn bewogen leven heeft hij er voor gekozen om het clubtenue van "zijn cluppie" te dragen. We vionden het heel bijzonder dat Flip ligt opgebaard in de bordeaux rode Trianta trui! 

 

Flip, bedankt voor alle humoristische en opgewekte momenten en wijze woorden die je met ons hebt gedeeld. Wij zullen je herinneren als de man met "the big smile". 

Knipsel-4.png

Op de foto hieronder staat Flip met de inmiddels ook overleden Willem Bakker, samen met de buuikdanseres die ter ere van Flip's 90e verjaardag een show heeft gegeven.

Knipsel-8.png