Arjan Koster en Jan Koops maken debuut als top arbiter

Gepubliceerd op 12 februari 2018 om 13:16

Districtfinale 3e klas Bandstoten

Tijdens de districtfinale van de 3e klas Bandstoten hebben Arjan Koster en Jan Koops zich bijzonder goed van hun taak als inval arbiter laten zien. 

Doordat de KNBB district Groningen - Drenthe voor deze finale niet voldoende arbiters voorhanden had, moest de wedstrijdleiding van Trianta in handen van Annemiek Visser, zorgen voor extra arbiters. De heren Koops en Koster waren direct bereid bevonden om deze zware taak op hun schouders te nemen. dat deden ze met verve: Arjan Koster heeft alle partijen ook nog alleen gearbitreerd, omdat erwegens ziekte een bondsarbiter niet aanwezig kon zijn. 

Netjes "gekleed" was het kledingadvies, waar Jan Koops met zijn keurige overhemd, truitje en nette broek echt een dikke voldoende mee scoorde. 
Arbiter Arjan Koster verscheen aan tafel in een arbiterstenue welke de "reguliere" arbiters verrweg overtrof. Hij was getooid in een mooi zwart fluwelen jasje, zilveren manchet knopen, hagelwit overhemd, mooie glimmende zwarte schoenen en een vlinderstrikje. Vol trots stond Arjan aan de tafel alsof hij nooit iets anders had gedaan. Al met al een sierraad voor de club.

Voor beide heren een dikke 10 met een griffel !!!

Uiteraard ook een pluim voor alle schrijvers Rein, Harm Jan, Gert, Annemiek, Willem en Klaas, Olphert en René die Trianta heeft aangeleverd voor deze finale.

We hebben met de organisatie van dit toernooi er met z'n allen weer voor gezorgd dat we een heel mooi visitekaartje hebben afgeleverd. 

Knipsela-18.gif