Stem ook op Trianta

Gepubliceerd op 8 oktober 2019 om 14:44

Dit is het vijfde jaar dat de Rabobank (Assen Noord Drenthe) de Clubkas Campagne organiseert. Jaarlijks stelt deze bank op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven.

Stemsupportsite

 

 

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Tot en met 11 oktober 2019 kunnen via een stemmen worden uitgebracht op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: a

lleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/assen-nd onder het blok ‘De voordelen van het lidmaatschap’.