Voorwedstrijden 2e klas Libre - Willem Hobers niet tevreden over vertoonde spel

Gepubliceerd op 9 oktober 2018 om 14:43

Op de maandagavonden 1 en 8 oktober speelde Willem Hobers mee aan de voorwedstrijden 2e klas Libre.

 

 

Het ging het nog niet zo voortvarend als Willem zelf wilde: na zes gespeelde wedstrijden stond het aantal matchpoints voor Willem helaas nog steeds op 0. 

 

Blij was Willem Hobers niet na de wat verkeerd uitgevallen voorwedstrijden. Anders gezegd: snel vergeten en volgend jaar opnieuw meedoen! dat waren de woorden van de nuchtere Willem na de teleurstellende  tweede wedstrijdavond. de rapportcijfers spreken voor zich. wat Willem ook probeerde, het lukte hem gewoon niet om het niveau te halen waarop hij normaal speelt. Volgend jaar weer meedoen en dan een Halve Degradatie wegspelen, dat is het devies. Hopelijk verloopt het met de voorwedstrijden bandstoten wat beter.

  

--- wat vooraf ging --- 

Het is even wennen aan de nieuwe lakens op de tafels in de Bremstraat. De ballen "lopen" wat verder door dan normaal en dat maakt het voor de vervolgballen niet altijd gemakkelijk. De eerste partij tegen Marcel Suiding (Bellevue) verliep stroef. Willem kwam maar niet op en behaalde slechts een moyenne van 1,7. In de tweede partij tegen Bart Stubbe (ABC'08) ging het Hobers iets beter af. Ondanks de 1,8 moyenne weer geen matchpunten. Tegen Martin Vogt vocht de Roldenaar zich terug naar een beter gemiddelde: 2,7. Daarmee komt Willem net boven de 2 uit over de drie gespeelde partijen.

Op maandag 8 oktober kunnen jullie Hobers weer aanmoedigen in de Bremstraat in Assen. Dan worden de volgende serie wedstrijden in de 2e klasse gespeeld.

Publiek en fans zijn natuurlijk van harte welkom. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur. 

 

Uitslag VW Libre klein 2e klas - seizoen 2018-2019
PDF – 268,3 KB 498 downloads