Voorwedstrijden 4e klas Bandstoten - Johan Warries weer aan de bak

Gepubliceerd op 18 december 2018 om 08:30

Op de maandagen  10 en 17 december speelt Johan Warries  aan de Bremstraat om deel te nemen aan de voorwedstrijden 4e klas Bandstoten.

 

Johan Warries wil graag zijn biljartspel verrijken en dat kan heel mooi met het wat toch wel wat lastige bandstoten.

 

Trianta wenst beide heren veel succes en plezier.

Tijdens de eerste wedstrijdavond wilde het beide heren nog niet erg lukken. Er werd slechts 1 partij gewonnen en we hopen erop dat de "men-in-blue" maandag aanstaande nog een overwinning kunnen pakken.

 

De tweede wedstrijdavond viel voor beide Trianta mannen niet mee. Van Jakob konden we natuurlijk ook niet al teveel spektakel verwachten. Hij viel in voor iemand anders en speelt normaliter een klasse lager. Hij liet zich op fantastische wijze door de 4e klassers "afslachten" en eindigde zoals in redelijkheid kon worden verwacht op de laatste plaats in de poule.

Smildeger Johan Warries had duidelijk zijn avond niet. En dat is erg jammer omdat hij er altijd voor knokt om betere prestaties op tafel te leggen. De vorige week behaalde 2 matchpunten konden dus niet worden omgezet naar meer en daarmee zakte Johan naar de 7e positie. Het is Johan's eerste jaar in deze klasse en daardoor bleek het niet gemakkelijk om "aan te haken". Het moyenne van 0,92 hangt toch tegen de ondergrens aan en dat biedt perspectieven voor de toekomst.

Deze poule werd gewonnen door Bertus Korver uit Paterswolde (ZBV). Met het moyenne van 1,311 en 11 matchpunten maakt toch wel grote kans op een finaleplaats. Of Albert Daanje en Bert Pieters hier ook voor in aanmerking komen moet nog worden bezien. Dat is natuurlijk afhankelijk van de resultaten in de andere 11 poules in deze klasse .

De Districtsfinale wordt overigens op 12 en 13 januari 2019 gespeeld bij Old Inn in Woldendorp.   

De hoogste serie van 12 werd geproduceerd door Albert Daanje.