Samen biljarten voor het goede doel - Zwaagstra toernooi Hoogeveen

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 11:28

"De boys" van Vredeveld 1 zijn begonnen met een overwinning!

Deelnemen aan het Zwaagstra toernooi om de goede doelen te steunen, dat is natuurlijk de eerste reden om mee te doen. Maar Arjan, Klaas Tom en Paul hebben ook nog een andere motivatie. Niks leuk biljarten en gaan voor die mooie carambole, gewoon bikkelhard gaan voor die overwinning. Niks meedoen is belangrijker dan winnen..... de tegenstander de hielen laten zien is hun motto!!!

 

Op donderdagavond 11 april zijn de boys hun competitie begonnen.

En dat natuurlijk direct met een panklare overwinning. Tegen wie? Dat maakt niet uit! De redactie ontvangt alleen maar leuk fotomateriaal en teksten als "Vredeveld 1 Arjan gewonnen Paul gewonnen en Klaas is nog bezig met winnen".

Oja, het volgende bericht wordt ook nog een tegenstander genoemd: "Vredeveld 1 Gees 1 30-25 gewonnen. Klaas verloor de laatste". Hoe het met Klaas ochtend is afgelopen heeft de redactie van deze site nog even gecheckt. Hij kon nog appen.........

Op de (actiefoto) links: Paul ontwaakt na de partij van Arjan. Gelukkig is hij tussentijds niet van de stoel gevallen. Foto rechts: Klaas staat te kijken en arbiter Arjan is in actie! Om ook maar eens modern taalgebruik toe te passen: Hoe dan............

 

Alle uitslagen en speeldata zijn te volgen de site van Zwaagstra toernooi

Gek genoeg zijn de uitslagen van deze partijen een dag later nog niet bijgewerkt, of is dat juist niet gek?

Nieuw bericht:

 

Het biljarten voor goede doelen - Zwaagstra toernooi - gaat op 9 april weer van start.  Volg de verrichtingen van "onze" teams. Hier staan ook alle speeldata.

 

Biljarten voor goede doelen gaat op dinsdag 9 april weer van start.
De 21e editie van het Zwaagstra toernooi in Hoogeveen is inmiddels een begrip als het om biljarten voor het goede doel gaat. 

De uitnodigingen aan de vaste deelnemers zijn reeds weer verstuurd. Er wordt gespeeld in teams  van drie spelers.

De inschrijving voor dit unieke biljartevenement is inmiddels geopend. Tot 1 maart kan iedereen die een team van drie spelers op de been kan krijgen zich inschrijven. De spelers worden naar sterkte ingeschaald zodat ook kwalitatief mindere goden een kans hebben om er met de winst van door te gaan.  

Voor meer informatie kun je terecht op de site van het Zwaagstra toernooi.

 

Om een en ander vanuit Assen te regelen met aanmeldingen van teams, gezamenlijk vervoer en dergelijke, heeft Jakob Pomp weer de regie in handen genomen. 

Neem contact op met Jakob wanneer je mee wilt doen met een team. Individueel kan je je natuurlijk ook aanmelden.  Dan kijkt Jakob hoeveel teams hij kan gaan aanmelden.

Het mailadres van Jakob is: jpomp@home.nl