Competitieleider weer naar Iran - "kers op de taart" voor Vincent

Gepubliceerd op 10 april 2019 om 08:37
Veel in onze beleving draait om het biljarten. Als je fanatico bent dan is dat ook normaal te noemen. Onze "fanatieke" speler en competitieleider kan het werken niet laten. Alhoewel hij al enige tijd van zijn pensioen geniet, zal "onze" Vincent zich toch weer inzetten voor het Drents Museum. Al eerder kwam hij in het nieuws met de vele mooie exposities die hij organiseerde als conservator van het Drents Museum.
 

De succesvolle Iran-expositie die hij als conservator maakte in het Drents Museum, vindt hij de mooiste uit zijn loopbaan. Driemaal reisde Vincent van Vilsteren ervoor naar het land. De vierde keer volgt begin januari, maar ditmaal als reisbegeleider van een speciale Iran-reis. "Het is de kers op de taart."

Onze competitieleider is dus ook inzetbaar als reisleider. Natuurlijk wisten wij dat wel want voor de manier waarop hij elke competitie avond onze biljartreis uitstippelt, geven we hem ook veel waardering.

We zullen onze competitieleider dus in de maand januari weer even moeten missen. Het zal niet meevallen om dit op te vangen maar het bestuur gaat ervan uit dat dit wel weer op prima wijze zal worden geregeld.

 

Wil je meer hierover lezen, klik dan door naar RTV Drenthe

 

Biljartclub Trianta wenst Vincent in ieder geval een heel goede reis en natuurlijk ook heel veel plezier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.