Uit de ziekenboeg

Gepubliceerd op 25 maart 2019 om 15:40

Secretaris en lief-en-leed Triantalid Annemiek vestigt altijd even haar aandacht aan de leden die in "zwaar weer" oftewel de ziekenboeg vertoeven. Niet alleen om de leuke aandacht voor de zieken maar ook om het spreekwoordelijke "hartje-onder-de-riem" te steken.

 

 

Ze heeft een poging gedaan om bij Joop Jansma op bezoek te gaan in Smilde. Maar gelukkig gaat het zo goed met Joop dat hij op het voetbalveld stond om zijn kleinzoon aan te moedigen. Een zeer positief bericht dus want heel waarschijnlijk is Joop dinsdag weer aanwezig om 1 partijtje mee te spelen.

Iedereen krijgt de groeten van Harm Bos. Annemiek heeft Harm telefonisch en het gaat niet zo goed met hem. Hij heeft veel stress, er is veel “gedoe” met van alles en daarbij dreigt hij de moed te laten zakken. Begeleiding gaat niet / zeer moeizaam. Hij heeft ook geen zin in bezoek. Voorlopig komt Harm nog niet te biljarten.

Ook Jan Buitenga ontkomt niet aan een lief telefoongesprekje van Annemiek. Jan heeft erg veel last van zijn rug door artrose. Fysiotherapie lijkt niet te helpen dus dat is wel erg balen voor hem! Misschien komt hij nog een keer langs om gewoon een potje te tellen. Ik heb Jan ook verteld dat er weer een plek is voor een speler, zijn buurman heeft misschien wel belangstelling om een keer langs te komen.

Gelukkig zien we Jack Lageman de laatste twee weken weer aanwezig op de clubavonden. Even dachten we dat hij in het WZA zou gaan wonen maar het valt mee. Na een aantal ziekenhuisleed gaat het nu gelukkig weer redelijk goed met de gezondheid van Jack.