Aanmelden wedstrijden PK's

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 15:36

Het nieuwe seizoen voor de persoonlijke kampioenschap wedstrijden staat weer voor de deur. Wil ook jij je meten met anderen in het district Groningen-Drenthe?

Meldt je dan aan voor de deelname aan het spelen van voorronden! 

 

Aanmelden voor deelname kan voor 25 mei 2019 bij René Klein (Rene.Robert.Klein@gmail.com), met als onderwerp Trianta opgave PK.'s.

 

Bij de aanmelding graag vermelden welke spelsoorten je wit spelen. De volgende inschrijvingen zijn mogelijk: libre klein, bandstoten klein, driebanden klein, kader gemengd en dames 2e klasse libre klein. En voor de echte cracks onder ons: driebanden groot 1e klasse en driebanden groot gemengd.
Je hoeft je geen zorgen te maken over de klasse waarin je speelt. Dat zoeken wij wel uit. Maar je moet wel lid zijn (of worden) van de bond. De exacte speeldata zijn nog niet bekend maar in onderstaand schema kun je vinden in welke periode de voorwedstrijden worden gehouden. Ook kun je in het bestand daaronder vinden hoe de interval regeling werkt en hoeveel punten je moet maken.

Meer uitleg over deze regeling staat ook op het nieuwsbericht over het spelen van PK's.
 
Het zal jullie opvallen, dat de mogelijkheid om je aan te melden deze keer laat in het jaar komt. En dat je aanmelding ook snel binnen moet zijn. De reden hiervoor is dat er geen wedstrijdleider in het district was te vinden. Gelukkig zijn er op het laatste moment alsnog vier mensen bereid gevonden om samen als wedstrijdleiders de organisatie op zich te nemen.

 

  • Jan Snippe – Emmen’65 – 3-banden klein, 3-banden groot 1e klas, 3-banden groot gemengd.
  • Wolter Eling – W.B.C.’68 – Alle klassen Libre Klein, Libre Klein 2e Klas Dames en Gemengd Kader.
  • Willie Siemens – Tjaart Schaub –  B.C.M.’79 – alle klassen Bandstoten Klein 
 
Hopend op een enthousiaste respons,

 

Jullie externe wedstrijdleiders,
René Klein, 06-21104436 
Klaas Tom Broekens