Eerste open finale 5-ball

Gepubliceerd op 24 mei 2019 om 09:44

EERSTE OPEN NK 5-BALL

De 40e editie van de Simonis Biljartlakens Landsfinale wordt een bijzondere omdat het evenement wordt uitgebreid en de inrichting meer van deze tijd wordt.
Tevens wordt in de wedstrijdzaal een horecapunt ingericht zodat de deelnemers en publiek, zoals ze dat ook tijdens de wekelijkse competitiewedstrijden gewend zijn, een drankje kunnen nuttigen.
Op de site vindt u een publicatie met alle nieuwe plannen rond de Simonis Biljartlakens Landsfinale.

Een van de veranderingen, zoals aangegeven is de uitbreiding van het evenement. De  Landsfinale zal gespeeld worden op 22, 23, 28 en 29 juni wat inhoudt dat we van 24 t/m 27 juni de ruimte hebben om andere evenementen op te zetten waarbij gezelligheid voorop staat.
Een van die evenementen wordt op maandag 24 juni het OPEN NK 5-BALL waarvoor iedereen met een libre moyenne tot 3.00 mag inschrijven. Er is ruimte voor 80 deelnemers/sters (vol is vol) die
ingedeeld worden in 16 poules van 5 deelnemers. In de poules speelt iedereen één keer tegen elkaar waarbij gespeeld wordt om best of 3 sets. (Elke speler speelt dus minimaal 8/maximaal 12 sets)
De nummers 1 en 2 van de poules gaan door naar de laatste 32 waar vervolgens middels knock-out gespeeld wordt tot de winnaar bekend is.
De spelers worden tussen 8.30 en 9.00 uur verwacht waarna rond 09.30 uur de wedstrijden beginnen. Rond 11.30 is een pauze en om 12.30 uur is het vervolg van de voorronden. Vanaf 14.30 uur
begint de knock-outfase met naar verwachting rond 16.30 uur de finale. Na de finale is er nog ruim gelegenheid om met een hapje en drankje de gemiste ballen met elkaar door te nemen in het bruin café.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10.—en dient bij inschrijving te worden voldaan.

Inschrijven kan via deze link . De inschrijving sluit 4 juni om 16.00 uur en vol is vol (80 deelnemers)
Deze en meer informatie vindt u op de website van de KNBB
De deelnemers ontvangen de sluiting een uitnodiging met meer informatie maar hieronder alvast de belangrijkste zaken:

Wat   Open NK-5ball voor spelers tot 3.00 gemiddeld libre
Waar Sportcomplex Merwestein Nieuwegein
Wanneer Maandag 24 juni van 9.00 tot 18.00 uur
Hoe   Maximaal 80 deelnemers worden ingedeeld in poules van 5 waarbij tegen elke poulegenoot “best of three” gespeeld wordt (wie het eerst twee sets gewonnen heeft is winnaar).
Spel Er wordt gespeeld volgens de regels van het 5-ball van 51 naar 0
Kleding vrijetijdskleding
Inschrijfgeld € 10.--
Inschrijven Via de website 5-ball

 

Na het inschrijven kunt u via de betaalmodule het inschrijfgeld voldoen en bent u ingeschreven. De inschrijving sluit dinsdag 4 juni om 16.00 uur. Rond 8 juni worden de indelingen en speelschema’s gepubliceerd.

 

Wij hopen u graag te ontmoeten tijdens het eerste Open NK-5ball en hopen dat dit evenement een langdurig onderdeel van de vernieuwde Simonis Biljartlakens Landsfinale zal worden.