Districtsfinale 3e Klas Driebanden, Johan Warries 5e

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 19:13

Tijdens de districtsfinale Driebanden 3e klas is Johan Warries als vijfde geëindigd. In het Groningse Woldendorp knokte Johan zich in de laatste wedstrijd tegen Peter Keizer terug nadat hij de eerste twee partijen van deze tweede wedstrijddag niet naar de hand kon zetten en verloor van Berend Slink en Richard Kant.

 

Het was een zware strijd tegen de warmte in café Old Inn. Aan het eind van de dag stonden de nummers 1 en 2 van de ranglijst nog tegen elkaar te spelen voor het kampioenschap. Uiteindelijk wist Bas Mulder na een heel spannende thriller deze titel naar zich toe te trekken. 

Johan blikte zeer tevreden terug op het gespeelde toernooi. Ten eerste had hij zeker niet verwacht dat hij deel mocht nemen aan deze districtsfinale. In tweede instantie had hij op de eerste wedstrijddag al een goede basis gelegd (3e) voor vandaag. Dat hij dan met twee verliespartijen niet goed aan de dag begonnen was, had zeker ook te maken met het betere spel van zijn tegenstanders.

 

Warries heeft een mooi toernooi gespeeld en chapeau voor de manier waarop. Rustig en gedegen blijven spelen en zich niet gek laten maken door onrustige tegenspelers. 

Met dank aan de arbiters en de organisatie en de drie supporters van Trianta blikt Johan terug op een heel mooi weekend.  "Een mooie sportieve districtsfinale in de Old Inn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.