Voorwedstrijden 3e klas Libre, Johan, Ester en Rene spelen allen in Groep A

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 10:49

Trianta leden Ester van Dijk, René Klein en Johan Warries spelen "thuis" dezelfde Groep A.

Op 11 en 18 oktober worden in het biljartcentrum in de Bremstraat voorwedstrijden 3e klas Libre gehouden. De organisatie berust in handen van Bellevue '66 en voor Trianta speler er maar liefst drie deelnemers in deze groep A mee.

 

 

* Noot redactie: Helaas heeft Johan Warries zich wegens ziekte terug moeten trekken van deelname. Daarnaast is Laurens Steert ook niet in staat om deel te nemen, daardoor was Jaap Wind verplaatst naar een andere groep. Hoe de groepsindeling nu exact is zal maandag ter plaatse beken worden gemaakt.

 

Deze groep A bestaat trouwens louter uit leden die hun thuisbasis in de Bremstraat hebben. Ook Tom Been speelt hierin mee, die buiten het lidmaatschap van Emmen'65 ook nog lid is van Trianta.

Het worden dus weer spannende avonden voor Johan Warries, René Klein en Ester van Dijk. Ook wel weer leuke avonden, gezien de lange tijd dat de wedstrijden wegens Corona maatregelen "on-hold" zijn gezet.

We zullen zien hoe het trio het ervan af zal brengen in dit grote deelnemersveld. Er zijn maar liefst 10 groepen in deze klasse en natuurlijk wil iedereen mee strijden voor een plaatsje bij de beste 8 finalisten.

Het moyenne in de 3e klas Libre ligt tussen 1,400 en 2,400.

 

We zullen de verrichtingen op deze site weergeven maar natuurlijk is extra aanmoediging in de zaal ook van harte welkom. Heel veel succes!