Voorwedstrijden beginnen weer, Johan Warries trapt af in 3e klas Driebanden

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 10:09

Na de zomerstop gaat het weer van start, de voorwedstrijden Persoonlijke Kampioenschappen!!!

De mannen van KNBB District Groningen Drenthe hebben weer hard gewerkt om alle poule indelingen weer voor elkaar te krijgen. Niet iedereen weet dat dit "a-hell-of-a-job" is maar biljartvereniging Trianta wil graag haar complimenten hierover uitspreken.

Op 5 en 12 september organiseert Trianta in eigen huis deze voorwedstrijden in de Bremstraat in Assen. Aanvang wedstrijden: 19:00 uur.

 

Over Trianta gesproken.... Johan Warries gaat meedoen in poule C van de derde klasse Driebanden. De goedlachse Smildiger, die vorig seizoen nog deel mocht nemen aan de districtsfinale, zal ook dit jaar weer trachten deze mooie ervaring minstens te evenaren.

Dan moet hij uiteraard wel eerst "afrekenen" met zijn tegenstanders in poule C. Bijna allemaal oude bekenden die er hopelijk met elkaar voor zorgen dat er op sportieve wijze wordt gestreden voor een plaatsje bij de eerste acht van het district.

Het aantal te maken caramboles staat in de laatste kolom, achter het persoonlijke moyenne van de spelers. In deze klasse geldt het interval systeem en is 60 het maximum aantal beurten.

Arbiters van dienst zullen zijn: Klaas Tom Broekens, Gezienus Dol, Arie Elzer, Wijjerd Grijpstra, Maarten Groen en Theo Haanstra

 

We wensen alle spelers veel plezier en Johan in het bijzonder heel veel succes!

  

De eerste wedstrijdavond

De eerste wedstrijdavond in de 3e klasse Driebanden, ook de eerste PK wedstrijden van het nieuwe seizoen, verliepen nogal wat stroef voor Johan Warries. Alhoewel hij geen van de drie gespeelde partijen wist te winnen, zat hij er steeds wel "net tegenaan", Een stroef begin dus voor Johan. Hij staat hiermee onderaan in deze poule en zal volgende week maandag (12 september) toch zijn beste beentje voor moeten zetten om nog wat wedstrijdpuntjes binnen te halen.

Een foto van de stand is op dit moment nog niet binnen. Wordt geplaatst zodra deze is ontvangen.