Bestuur Trianta wenst jullie een mooi seizoen

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 11:28

De meeste vakanties zitten er weer op. De scholen openen binnenkort weer hun deuren en ook ons biljartcentrum worden de activiteiten weer opgepakt.

Als bestuur van de vereniging hopen we dat al onze leden weer in goede gezondheid kunnen beginnen aan een nieuw en hopelijk Coronavrij seizoen.

 

 

Extern wedstrijdleider René Klein is alweer druk in de voorbereiding om voorwedstrijden in de verschillende disciplines en klassen te regelen. We krijgen er weer een aantal te organiseren. Te beginnen  op 5 en 12 september met Johan Warries in de hoofdrol bij het Driebanden 3e klas klein. En in december ook de gewestelijke finale Hoofdklasse Driebanden klein. Wat een happening zal dat weer worden, voor spelers en onze vereniging.

Intern wedstrijdeider Vincent van Vilsteren zal binnenkort met een startdatum voor het nieuwe seizoen komen. Onze toelatingscommissie zal weer paraat zijn en de frequentie van Triantaatjes, altijd prima  verzorgd door Annemiek, zal ook weer in aantal toenemen.

Dat brengt me op onze ledenlijst. Daar staan namen op van mensen die we sinds de eerste Corona uitbraak in 2020 niet meer hebben mogen zien. We hebben ze gemist en we spreken de hoop uit dat ze binnen afzienbare tijd het "pad" naar het biljartcentrum weer kunnen vinden en weer deel kunnen nemen aan de clubcompetitie.

Op 23 augustus zullen de vrije trainingsavonden weer beginnen. Tijdens de laatste jaarvergadering is besloten om deze tijd te benutten voor verbetering van het spel. Niets is verplicht natuurlijk. Als je niet beter wil worden is dat een eigen keuze en ga je "gewoon" een potje spelen. Heb je wel belang bij een verbetering van je persoonlijke kunnen dan kan je altijd een clubgenoot vragen om raad.

Bij een verbetering van je "skils", je vaardigheden op de biljarttafel, verhoog je niet alleen je eigen spelplezier maar ook dat van een ander. Het is toch fijn om van je tafelgenoten de waardering voor mooi verzorgd spel te ontvangen?

Tijdens trainingsavonden is het mogelijk om je spel wat te verbeteren door oefeningen te doen. Overdenk voor jezelf eens welk onderdeel bij u nog de nodige training behoeft en ga daarin alle rust aan werken. Er zijn in het centrum deskundige en ervaren biljarters aanwezig die je kunnen helpen bij een aantal aspecten welke mogelijk voor verbetering vatbaar zijn.

  • keuvoering
  • afstoot
  • amortiseren
  • verzamelstoten
  • serie americaine

Kortom, er is voor iedereen nog genoeg te leren. Schroom niet om vragen te stellen aan degene die jou daarbij het beste kan helpen..

Enthousiast als we als bestuur zijn, wensen we iedereen een mooi, sportief, gezond, gezellig, succesvol en hopelijk coronavrij seizoen toe!

 

Annemiek, Wijjerd en Gert