Zoek geraakte keu terecht

Gepubliceerd op 26 april 2017 om 13:37

Klaas Tom Broekens doet met succes oproep

Biljarter Klaas Tom Broekens kan weer lachen want hij heeft zijn innig beminde keu weer terug. Op de laatste clubavond ontving hij hem uit handen van een ander lid van de club, die anoniem wenst te blijven. Hij had de keu per ongeluk in zijn foedraal gedaan en vervolgens in de kast gezet.

Klaas is bijzonder in zijn nopjes dat alles toch weer goed is gekomen.

 

 

Tijdens de clubavond van Trianta is Klaas Tom Broekens dinsdag na de laatste partij zijn keu kwijtgeraakt. Hij stond niet meer op de plaats waar Klaas Tom hem had achtergelaten. Op zich is een keu natuurlijk vervangbaar, ware het niet dat deze keu voor een speciale betekenis heeft. Hij is namelijk van zijn vader geweest.

Na een grondige zoektocht bleek de keu niet meer in het biljartcentrum te zijn. Op woensdagavond heeft Klaas nogmaals een de hele zaal doorzocht, in een ultieme poging zijn zeer geliefde keu terug te vinden. Helaas zonder succes. Ook in de keuenkast van Trianta staat het edele materiaal niet. Het gekke aan dit verhaal is dat er ook geen andere keu is blijven staan, bijvoorbeeld het geval bij een verwisseling.

Klaas wil nu iedereen die dinsdag aanwezig was,  even wil nakijken of hij / zij niet toevallig de keu van Klaas heeft meegenomen.

Het onderste gedeelte van Klaas zijn keu is herkenbaar aan de gangbare donkerder vlakken met daarbij ook wat gele vlakken. Op het onderste gedeelte staan de letters T R B ingekrast. 

Mocht iemand de keu vinden, je hoeft hem niet direkt te komen brengen maar een melding aan Klaas dat de keu weer terecht is zou wel voor wat opluchting zorgen. Neem hem in dat geval dan aanstaande dinsdag weer even mee.

De eventuele vinder van zijn met kostbare bezit wordt door Klaas beloond met een heerlijke zelf gekozen consumtie.