"Koppel-Bandstoot-teams" zijn er weer klaar voor

Gepubliceerd op 12 september 2018 om 14:36

KOPPEL-BANDSTOTEN LOOPT UIT DE HAND!

(dit is een ingezonden bericht)

 

 

 

 

Beste clubleden,

Zoals jullie weten –via via, in de wandelgangen aan de Bremstraat of klikkend op de Trianta website - doen weer enkele leden mee met diverse PK‘s. Dat is mooi, want het geeft Trianta weer meer ‘elan’.

Maar er is ook nog wat anders. Ja echt, namelijk Koppel-bandstoten. Georganiseerd door Biljartschool.nl (Fred en José Breeuwsma) gevestigd aan de Wethouder Buningstraat 2A in Assen.

Het gaat om 30 teams die bestaan uit koppels (net als zwanen). De heren Klaas B, Gert O, Jakob P en Arjan K doen hier ook aan mee. Er geldt –naast sportiviteit- geen dresscode maar het koppel Klaas B en Gert O. (het zgn. KGB-team) maakt het wel erg bont. Ze wanen zich al kampioen en dat zijn ze op voorhand ook al met hun kleding. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen is niet bekend maar ze worden gesponsord door een aantal grote producenten van Pindakaas (wie is er niet groot mee geworden?) en een condoommagnaat. Op hun shirt prijken de ook nog biljartpoint.nl en ook nog hun teamnaam in het lichtblauw en roze. Kunnen volgend jaar zo mee met de Gay Pride.

Daar is niks mis mee trouwens. Maar, Jakob P. en  Arjan K. zullen hun uiterste best doen om deze 2 (blijkbaar groot geschapen heren, qua mond) het vuur aan de schenen te leggen.

Alle uitslagen zijn te volgen op biljartpoint.nl.

Wordt vervolgd…