Biljartcentrum langer gesloten wegens nieuwe Corona maatregelen

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 08:36

Vanwege de extra maatregelen heeft het bestuur van SBA het biljartcentrum Vredeveld voor de komende weken moeten sluiten. 

Het lag in de verwachting dat we op 20 oktober weer zouden kunnen biljarten maar dit is weer uitgesteld. We hopen er nu op dat we op 17 november weer "aan tafel" kunnen.

Met de nieuw afgekondigde verzwaring van de maatregelen, welke op 4 november ingaan, lijkt het erop dat het centrum zeker tot en met december niet geopend kan worden.  

officiële tekst verzwaarde maatregelen

 

Op 3 november zijn er nieuwe, verzwaarde maatregelen afgekondigd, welke op woensdag 4 november 2020 om 22:00 uur ingaan.

De tekst van de persconferentie luidt als volgt: "Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen."

 

--- wat vooraf ging ---

Op 13 oktober heeft waarschijnlijk iedereen kennis genomen van de strengere maatregelen die de regering moest nemen tav het Corona beleid.

Sinds twee weken waren de deuren van het biljartcentrum al gesloten voor alle activiteiten (tot 20 oktober).

Gezien de nieuwe regels komen daar komen nu minstens 4 weken bij.

Dat betekent dat wij zeker tot 17 november zeker geen gebruik kunnen maken van het biljartcentrum.

We kunnen we alleen maar zeggen dat we het zeer spijtig vinden dat we zo getroffen worden bij de uitoefening van onze favoriete bezigheid.

amen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

 

Dit betekend dat wij het biljartcentrum niet kunnen openen op 17 november, zoals gesteld in de vorige mail van 15 oktober jl.

Sterker nog, gezien de verzwaring van de maatregelen, ben ik heel erg bang dat we de deuren van onze accommodatie dit jaar niet meer kunnen openen.

 

Mochten de regels weer wat worden versoepeld, en deze tot gevolg hebben dat we weer "aan tafel" kunnen en mogen, dan zullen we jullie asap hiervan op de hoogte stellen.

 

 

Daar staat tegenover dat we de gezondheid en veiligheid voor iedereen boven alles stellen!

 

 

In de tussentijd: blijf gezond en pas goed op elkaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.