Inschrijven voorwedstrijden

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 11:15

Na een jaar van afgeblazen biljart activiteiten is er weer een uitzicht op het herstarten van de kampioenschappen die door het district, namens de bond, worden georganiseerd.


 Bijgevoegd kunnen jullie een lijst vinden waarop per spelsoort en klasse de periodes staan waarin de voorwedstrijden hiervoor worden gehouden. Natuurlijk is alles nog wel onder het voorbehoud van wijzigingen. Maar als we nu niet beginnen met het organiseren, wordt het helemaal niets.
Voorwedstrijden die worden gehouden in onze club-locatie (georganiseerd door ABC, Bellavue of Trianta), zijn op maandag.

Als je aangeeft dat je de voorwedstrijd niet in Assen wilt spelen, zijn de locatie en de dag van de week onbekend. En natuurlijk kan het zo zijn dat er voor een spelsoort/klasse combinatie zo weinig aanmeldingen zijn, dat deze niet worden georganiseerd door één van de clubs die in de Bremstraat spelen.

Mijn verzoek aan jullie is om je op te geven bij mij voor de spelsoorten waarin je mee wilt doen. Je moet dan wel lid zijn van de bond. Of dat worden, wat je via Annemiek kunt regelen. De spelsoorten kunnen jullie in het bijgevoegde lijstje terugvinden.
De klasse waarin je deel dient te nemen wordt bepaald door het district en is gebaseerd op de resultaten van je laatste deelname. Die lijst is nog niet beschikbaar gesteld door het district, dus ik kan je niet zeggen in welke klasse(n) je speelt. Als dit je eerste deelname wordt, wordt je klasse bepaald aan de hand van je clubgemiddelde.


Je opgave dient voor 21 mei bij Rene Klein binnen te zijn. Je moet de spelsoort(en) vermelden en als je niet in Assen wilt spelen dan moet je dat ook even aangeven. Vervolgens zorg ik voor opgave bij het district. Je krijgt van mij dan ook een bevestiging van de opgave. Daarin staat dan hoogstwaarschijnlijk ook de klasse(n) waarin je deelneemt.

Met vriendelijke groet,
René, mede namens Klaas Tom