VW 2e klas Bandstoten, Tom Been en René Klein in Districtsfinale op 30 april en 1 mei

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 08:00

Op 21 en 28 maart hebben René Klein en Tom Been mee gedaan aan Groep A van de voorwedstrijden 2e klas Bandstoten.

Beide heren hebben zich geplaatst voor de districtsfinale op 30 april en 1 mei in Midwolda

 

De wedstrijden werden georganiseerd door ABC'08 in het biljartcentrum Vredeveld aan de Bremstraat in Assen. Deze zijn ter vervanging van de wedstrijden van december 2021 die vanwege de Coronamaatregelen moesten worden uitgesteld.

Alle onderstaande spelers worden verwacht aan te treden en op deze website zullen de resultaten van deze groep worden gepubliceerd.

Het moyenne van de 2e klas Bandstoten is bepaald op 1,00 tot 1,500 en alle deelnemers zijn ingedeeld in 8 groepen.

 

We wensen René en Tom natuurlijk heel veel succes!!!

 

 

Tijdens de voorwedstrijden 2e klas Bandstoten is Tom Been vierde en René Klein als vijfde geworden. De beide leden van Trianta nemen daarmee toch een verdienstelijke plaats in op de lijst van 41  deelnemers.

Emmenaar Tom Been, die in PK wedstrijden uitkomt voor Emmen '66, speelde zich naar een mooi moyenne van 1,595. Zijn startmoyenne was 1,178. Een mooie stap voorwaarts.

Ook een knappe prestatie van René, die hiermee zijn startmoyenne van 1,146 met verhoogde naar 1,466.

 

De districtsfinale wordt gespeeld op 30 april en 1 mei bij BCM Midwolda. Hiervoor hebben beide heren zich dus geplaatst. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en we wensen jullie veel succes.

Helaas is Tom Been wegens gezondheidsredenen genoodzaakt geweest zich af te melden voor deze finale.  Welke speler voor hem in de plaats speelt is ons nu (nog) niet bekend.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.