2e klas bandstoten - Willem Hobers en Tom Been in districtsfinale

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 11:47

Op 16 en 17 maart wordt de districtsfinale 2e klas Bandstoten in Kolham gehouden. Onze leden Willem Hobers en Tom Been hebben zich geplaatst en zullen dan deelnemen.

Voorafgaand aan het besluit om deze finale bij De Zevenwolden in Kolham te spelen was er wat gesteggel over de speellocatie. Gelukkig heeft er zich toch een club gemeld om deze ongetwijfeld mooie finale te organiseren.

Ondanks het feit dat Hobers in de voorwedstrijden is gepromoveerd naar de 1e klasse mag hij toch aan deze finale deelnemen. Hij speelde niet meer dan 20% boven de bovengrens van 1,70. Dat heeft hij trouwens als enige finalist bereikt. Een knappe prestatie met als beloning een mooie districtsfinale.

Emmenaar Been speelt voor Emmen'65 maar is ook nog steeds lid van Trianta. Hij komt met zijn maatje Martin woldman om te strijden voor de titel.

Nog een bekende in het speelschema is Bellevue'66-speler Marcel Suiding.

Verder zal onze top-arbiter Rene Klein ook weer aan tafel staan.

We hopen en vertrouwen erop dat de spelers er een mooi finale weekend van maken en wensen vooral Willem en Tom heel veel succes. 

Natuurlijk mogen liefhebbers van de biljartsport en fans van de spelers aanwezig zijn in Kolham. Voor degenen die dat niet kunnen is het wedstrijdverloop live te volgen op KNBB - Liverscore