Voorwedstrijden 4e klas Libre - Ester in finale, Johan promotie, Joop blijft 4e klasser

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 13:50

De tweede wedstrijdavond in de voorwedstrijden Libre 4e klas leverde aan het eind het resultaat op dat Johan Warries een directe promotie naar de 3e klasse behaalde. dat gebeurde op basis van zijn moyenne van 1.921.

 

Ester van Dijk promoveert ook maar doet dat op uitgestelde wijze, waarmee ze eerst wel kan deelnemen aan de districtsfinale welke zal worden gespeeld aan de Bremstraat in Assen. 

Het derde deelnemende lid van Trianta was Joop Jansma. Joop had aan het eind van de avond het welbekende "biljartersgevoel" om er maar mee te stoppen. Het liep totaal niet bij Joop en hij was helemaal de draad kwijt. Met het moyenne van 1,245 wist hij onipt aan een halve degradatie te ontkomen.

  

De District Finale zal worden gehouden op 29 en 30 september bij Bellevue '66 te Assen.

 

Uitslag VW Libre klein 4e klas - seizoen 2018-2019
PDF – 256,4 KB 702 downloads

Warries aan kop, gevolgd door Van Dijk. Jansma volgt op 5e plaats in de poule.

 

 

 

 

 

 

Tijdens de 1e speelronde van de voorwedstrijden 4e klas Libre gaat Johan Warries aan de leiding van het poule klassement. De Smildiger wist 5 matchpunten te vergaren uit 3 wedstrijden. Het moyenne wat Johan speelde is 2,03.

Wanneer hij dit kan handhaven dan promoveert hij rechtstreeks naar de derde klasse want de grenzen lopen in deze klasse van 1,20 tot 1,70.

Op de tweede positie staat Ester van Dijk. Ze haalde tot nu toe 4 punten uit 3 wedstrijden en staat op een mooi moyenne van 1,82. Bij handhaving hiervan zou Ester ook promoveren en dat zou een heel mooi resultaat zijn want ze wil graag een klasse "hogerop" spelen.

Joop Jansma heeft het wat minder gemakkelijk in deze poule. Met 3 matchpunten "zwemt" Joop wat in de middenklasse. Het moyenne van 1,50 mag iets omhoog maar zit duidelijk aan de bovenkant richting promotiegrens.

Op maandag 17 september spelen Johan, ester en Joop de tweede ronde van de voorwedstrijden in het biljartcentrum Vredeveld in Assen. Aanvang 19:00 uur.

Natuurlijk wensen we hun drieën heel veel succes!!!

 

 

Op maandag 7 september beginnen de persoonlijke kampioenschappenreeksen weer. Zo ook in de Bremstraat, waar van onze vereniging maar liefst drie leden in actie zullen komen.

 

 

 

 

Naast Ester van Dijk zullen ook onze Smildigers Joop Jansma en Johan Warries hun opwachting maken. Het is te hopen dat ze alle drie zo goed spelen dat ze de overstap naar de derde klasse kunnen zetten maar een plaatsje in de districtsfinale zou ook heel leuk zijn. Als het enigszins mogelijk is met z'n drieën tegelijk!

 

Vanuit Trianta wensen we Johan, Ester en Joop heel veel succes maar ook spelplezier toe.

.De indeling van de poule is als volgt: